Næste koncert

INFORMATION

29. marts 2020
kl. 11:00-12:00
Kulturhuset, Jernbanegade 4

50 kr. pr. billlet over 1 år med MobilePay 48758

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

– Junglejazz, swingmusik og trommene fortællinger er for både børn og deres voksne.

Hvor kommer trommerne egentlig fra? Og hvordan blev de til et trommesæt? Må man slå på trommer i en biograf, og hvad har det med jazz at gøre? ‘En FanJAZZtisk Trommerejse’ er en musikalsk mættet koncert, der fortæller trommernes og jazzmusikkens historie hele vejen fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle. Koncerten byder på et overflødighedshorn af musik – lige fra afrikanske jungletrommer og bedrøvet blues til hæsblæsende swingmusik. Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband leverer det hele med et glimt i øjet, imponerende håndværk og medrivende entusiasme. Så afgjort jazz i børnehøjde!

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband spiller udadvendt swing, jazz og stemnings(lyd)billeder fra dansehaller, smugkroer og stumfilmsbiografer i 20´rne og 30´ernes trafikjungle i New Orleans, Chicago og New York for både lyttende, festende, dansende og drikkende forsamlinger.

Det dejlige jazzband har i de forløbne par år spillet mere end 100 koncerter i hele Danmark, hvilket må gøre det til et af landets mest sammenspillede jazzorkestre.

Udover fast engagement i bastardorkestre som The KutiMangoes, Magnus Fra Gaarden og AUDIOGRAF har orkestermester Casper Mikkelsen akkompagneret et bredt udsnit af den danske musikscenes spydspidser. Herunder bl.a. Johnny Madsen, Per Vers, Benjamin Koppel, Jesper Thilo, Finn Ziegler, Sinne Eeg, Hugo Rasmussen, Jacob Fischer, Kjeld Lauritsen og mange, mange flere.

Medvirkende
Casper Mikkelsen – Trommer og fortælling
Johannes Buhl – Piano
Morten Ankarfeldt – Bas
Jan Harbeck – Saxofon

Kommende koncerter

Tidligere koncerter